Villa Schoongezight

Villa Schoongesight – Somerset West
Deze riante 10 persoons familiewoning mét privé zwembad ligt in een villawijk en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg ( N2 ). De omgeving is zeer rustgevend en diverse golfbanen zijn in de direkte omgeving en ligt bovendien aan het begin van de wijnroute. Winkels en restaurants zijn op loopafstand. De villa is omringd door groen en rust.

Deze villa heeft twee woonlagen en is zeer geschikt voor twee echtparen met kinderen. Een ruime entree met gasten toilet. De woning heeft ruime living  met plavuizen met vloerverwarming  en een fraaie open haard. Een ruime open keuken met alle noodzakelijke apparatuur , 4 slaapkamers, waarvan 3 op de eerste etage met 2 moderne ingerichte badkamers. Beneden één slaapkamer met Airco en eveneens een modern ingerichte badkamer. Een kantoor met een Internet aansluiting en eveneens een slaapgelegenheid.

Inpandige garage voor 2 auto’s, carport en het toegangshek is op afstand bedienbaar. Diverse terrassen die een prachtige aangelegde tuin ( 1300 m2 ) omzomen. Verder is deze villa volledig beveiligd en heeft een alarm systeem.

Neem contact met ons op voor de prijs en beschikbaarheid via het contactformulier. Wij helpen u graag!

Adres:

2 Schoongezicht Street
7130 Somerset West

Kaart Google: